Hautakivipalvelu

Hautakivipalvelu

Hautamuistomerkki kunnioittaa läheisen muistoa vuosikymmenten ajan. Perhon Hautakivi / Rakennuskivi Oy on luotettava ja asiantunteva kiviveistämö, joka palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen valmistaen juuri heidän toivomustensa mukaiset muistokivet. Yrityksellä on myös kattava valikoima valmiita hautakiviä sekä mallisto, josta asiakas voi valita mieleisensä hautakiven.

Perhon Vihreästä on tullut asiakkaiden suosima muistokiviaines, sen lisäksi yrityksellä on myynnissä ja valmistuksessa kaikki markkinoilla olevat laadukkaat kivilaadut.

Haluttaessa hautakiveen voidaan yhdistää pronssisia lyhtykehyksiä. Erilaisten kehys-, koriste-, värisävy- ja lasivaihtoehtojen yhdistelmällä hautakivestä saadaan yksilöllinen ja juuri asiakkaan toivomuksen mukainen. Laadukkaan ja kestävän lyhtyrakenteen ansiosta kynttilä palaa turvallisesti, suojassa tuulelta ja tuiskulta.

Tekstitykseen löytyy useita erilaisia kaiverrusmalleja ja pronssikirjaimia. Kiveen voidaan kaivertaa vainajan nimikirjoitus tai siihen voidaan hiekkapuhaltaa yksilöllisiäkin kuvia.

Mallistossa on laaja valikoima yhteistyökumppaniemme valmistamia ristejä, koristeita ja muistolaattoja. Kauniit pronssivalutuotteet korostavat hautamuistomerkin yksilöllisyyttä ja arvokkuutta.

www.paasikivi.fi
www.pronssikivi.fi