Pöytätasot

Pöytätasot

Suomalainen kivi soveltuu lattiaan, seiniin ja pöytien erilaisiin tasoihin. Kivitaso on ihanteellinen työskentelyalusta, sillä kivi kestää hyvin kuumaa, kosteutta, mekaanista rasitusta sekä puhdistusaineita. Kivitason päällä voi esimerkiksi leipoa ja se puhdistuu helposti pyyhkimällä.

Kivitasoon voidaan upottaa keittiöaltaita tai muita tarvittavia tasoja. Allasta varten tehty aukotus on hyvä vahvistaa sopivalla raudoituksella ja tiivisteellä jotta kokonaisuudesta tulee vesitiivis ja kestävä. Esimerkiksi mahonkinen puutaso yhdistettynä Perhon Vihreästä valmistettuun kivitasoon on näyttävä sisustusratkaisu.

Sisustuksessa kiveä voidaan käyttää esimerkiksi ohuina seinä- ja lattialaattoina. Kivilaattojen kestävyys on keraamisia laattoja parempi, koska kivilaatta on hiottu kiiltäväksi eikä pinnoitettu erillisellä, rikkoutuvalla lasituksella.

Perhon Vihreää kiveä käytetään lämpö-ominaisuuksiensa ja näyttävyytensä vuoksi paljon myös tulisijoissa ja kylpyhuoneiden lattiapinnoitteina.  Kiven lämmönvarauskyky tekee siitä ylivoimaisen lattiapinnoitteen lattialämmityksen kanssa. Luonnonkivi sekä Perhon Vihreä soveltuvat erilaisiin kalusteratkaisuihin, esimerkiksi kylpyhuoneisiin, portaiden päällysteisiin, kaiteiden ja seinämuurien kansiin, ikkunapenkkeihin, pilareihin ja kynnyksiin. Perhon Vihreä kodin sisustusmateriaalina on poikkeuksellinen yhdistelmä kestävyyttä, käytännöllisyyttä ja luonnon omaa kauneutta.  Kivi säilyttää kauneutensa vuodesta toiseen ollen talon arvoa kohottava elementti.